Другий день нового року. 2020.

Дуже швидко плине час і, нажаль, з кожним днем все швидше.

Планую нову колекцію весна/літо 2020. Читайте далі, все покажу і розкажу))

Хочеться встигнути багато, сказати багато. Думаю, що майже кожен знає цей стан душі. Коли настає момент і ти розумієш, що мусиш реалізувати все чи хоча би частину з того, що “сидить” всередині)) Для мене це дизайн та розробка моделей сумок.

Я зрозуміла, що для мене найбільше задоволення приносить процес від “картинки в голові” до готової сумки в руках. Процес продумування кожної деталі, починаючи від ідеї, розуміння для кого призначена, з якої тканини пошити і яку фурнітуру використати.

Я дуже радію, коли бачу, як підходить до мого стенду на виставці гарна пані, яка ошатно вбрана, у неї прекрасні манери та мова і вибирає саме мою сумку, з поміж тисяч інших. Я рівняюсь саме на таких: освічених, інтелігентних з гарним смаком дівчат та жінок! Спілкування з ними мене завжди надихає на появу нових моделей та дизайнів.

Поки я в активному пошуку свого стилю, але точно знаю, що ніколи не відмовлюсь від етно. Адже у нас безліч всього, що можна використати для створення насправді гарної речі, яка буде ідентифікована у всьому світі, як вироблена саме в Україні.

Найперше, що я старюсь реалізувати в своїх моделях сумок – це вага виробу. Я впевнена – сумка має бути легенька! На другому місці дизайн – вона має бути яскрава і зручна! В моїх виробах завжди багато кишеньок. Адже я точно знаю, що кишень багато не буває))

Планую започаткувати для себе традицію писати в блозі свої думки та показувати процес створення моїх моделей. Маю надію, що зможу робити це достатньо регулярно і зможу знайти зацікавлених читачів.

Вже давно виношую плани по створенню літньої колекції і, якщо робити все правильно, то вона вже давно має бути створена, але тільки вчора я визначилася з основними моделями та ідеєю. Я хочу створити колекцію сумок для повсякденного використання в місті та для відпочинку. Планую використовувати кілька кольорів одночасно та елементи етно (ткані вручну елементи, гобелен, брезент бавовняний і т.д.). Сумки мають бути яскраві, зручні в використанні. Хочу, щоб сумку можна було легко почистити чи випрати.

Сьогодні вже в майстерні та починаю кроїти та шити першу сумку.

Намалювала кілька ескізів. Визначилася з розміром та пропорціями.

Нова колекція весна/літо 2020 від Sokolova. Етапи розробки.
Нова колекція весна/літо 2020 від Sokolova. Етапи розробки.

Також підібрала перший варіант кольорів та фактур тканин.

Нова колекція весна/літо 2020 від Sokolova. Етапи розробки.

Тепер кропіткий процес розрахунку всіх деталей, крій та пошив стартового екземпляру.

За роботу!

Кому цікаво, пишіть коментарі!

0
0
0
Легкие и красивые: киевлянка добилась успеха, создавая авторские женские сумки и рюкзакиКолекція весна/літо 2020. Готовий перший екземпляр.